HTML

Miszne

Ide írom majd, milyen benyomások érnek, milyen újdonságokat olvastam kedvenceimről.

Friss topikok

Linkblog

Barock, finnugor, véká, Kana...

2007.08.06. 23:13 | ManysiDiánaMiszne | 1 komment

A győri barock :) rendezvény nagyon tetszett. Az a hangulat, a kirakodóvásár, a forgatag, az épületek..Még múzeumban is voltam. Néprajzi kiállítás is volt! Szeretem a néprajzot is. Bárcsak tanulhatnám!
Rájöttem, hogy imádok emesenezni és hogy nem vagyok annyira egyedül a világban, vannak még hasonló emberkék. Ez megnyugtató érzés..Köszönet azoknak is, akik olvassák ezt a blogot..Ez is sokat jelent számomra.
Németet is tanulgattam ma, még valami finnugoros életrajzot kellene olvasnom. Vagy tudománytörténetet.
Megint japán zene ment nálam. Egyre jobban szeretem ezt a zenei stílust. Most Kanával ismerkedtem. Ő egy énekesnő, aki játékokat is tervez. Ő "robbantotta ki" a vékások (visual kei-esek) közt a pandamániát. Néztem a honlapját, most a nyuszi a sláger, de lehet egyszarvú cicát stb-t is venni. Nekem is kell egy!

Szibéria forever!
Japán rock forever!Pandamacik forever!

A bejegyzés trackback címe:

https://manysik.blog.hu/api/trackback/id/tr68133963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kiskifli 2007.08.09. 11:59:17

akkor lecseréled a rénszarvast meg a delfint egy pandára?
süti beállítások módosítása